December je čas, ko se še posebej posvečamo sebi in drugim. Je čas druženja v krogu družine, je čas dobrih del in čas obdarovanj. Med nami pa živijo žal tudi otroci, ki redko ali celo nikoli ne dobijo darila.

Radovedni Mihec želi v Božičkovi tovarni daril  obdariti vsaj 3 otroke.

V licitaciji, ki jo bomo izvedli od ponedeljka, 7.12.2020 od 12:00 dalje do nedelje, 13.12. 2020 do 20:00 lahko sodelujete tudi vi in pomagate Mihcu razveseliti otroke.

Licitacija bo potekala na naši FB strani.

Pravila licitacije:

  • Na licitaciji ponujamo 3 knjige Mihec in živali. Izkupiček od licitacije vseh treh knjig bomo v celoti nakazali Humanitarnemu društvu Enostavno pomagam za obdaritev vsaj 3 otrok v Božičkovi tovarni daril. 
  • Izklicna cena za 1 knjigo je 20 eur. (Redna cena knjige je sicer 29,90 eur + stroški pošiljanja).
  • Svojo ponudbo zapišete v komentar pod  obajvo licitacije na naši FB strani Radovedni Mihec. Cena se dviguje za 2 eura.
  • V nedeljo 13.12.2020 ob 20.00 bomo licitacijo ustavili. Tiste tri dražitelje, ki bodo ponudili najvišjo ceno za  1 knjigo bomo prosili, da nam v zasebnem sporočilu sporočijo  svoje podatke za račun, za znesek, ki so ga zlicitirali. Po prejetju računa bodo v roku 48 ur izvedli nakazilo na naš TRR, mi pa bomo na licitaciji zbrana sredstva nakazali na TRR Božičkove tovarne daril. Kopijo nakazila bomo objavili na naši spletni in FB strani kot dokazilo, da smo za obdarovanje vsaj treh otrok denar Društvu Enostavno pomagam predali v celoti .
  • Dražitelji bodo svoj izvod knjige Mihec in živali prejeli na svoj naslov v roku 3 dni od plačila licitiranega zneska.
  • Z licitacijo in plačilom kupnine za eno knjigo boste tako obdarili in razveselili hkrati vsaj dva otroka – vašega in še neznanega otroka, ki čaka na svoje darilo v Božičkovi tovarni daril.

Enostavno pomagajte tako, da kupite eno knjigo Mihec in živali za svojega otroka, nečaka ali vnuka in s tem razveselite ne le vašega obdarovanca, ampak še otroka, ki čaka na svoje darilo v Božičkovi tovarni daril.

Pridružite se licitaciji in narišite iskrice v oči otrokom, ki bi sicer ostali brez svojega darila.

 

Pin It on Pinterest

Share This