Sodeluj in morda bo knjiga Mihec in živali prav tvoja

Dve nagrajenki sta si že priigrali knjigo Mihec in živali!!! Jo hočeš tudi ti?
Tokrat je pred tabo glasbena nagradna igra. Da bo vse potekalo tako kot mora, najprej zapišemo pravila igre:
  1. Všečkaj FB stran Radovedni Mihec
    (seveda, če je še nisi).
  2. Deli to objavo na svoj zid.
  3. Razmisli in zapiši, kdo je avtor glasbe v naši risanki Mihec in živali, ki bo kmalu, kmalu izšla v istoimenski knjigi Mihec in živali.
  4. In sedaj, najtežje vprašanje: zapiši, za katero žival iz risanke je avtor glasbe skomponiral to melodijo (Mihčevi idejni mami je ta najbolj všeč – seveda, poleg tiste ta glavne, ki se bo pojavila v naslednji nagradni igri).
  5. V komentar zapiši tudi, če je tudi tebi ta melodija všeč in označi vsaj 3 osebe, za kateri meniš, da bi jim bila knjiga in risanka Mihec in živali tudi všeč.
Odgovore zbiramo pod FB objavo do naslednje nedelje, 11.10. 2020, do 20:00. Od vseh, ki boste pravilno izpolnili vseh 5 nalog, bomo izžrebali enega nagrajenca ali nagrajenko, ki bo prejel 1 knjigo in risanko Mihec in živali, ko bo ta izšla (predvidoma konec novembra 2020).
Srečno!!! Veselimo se vaših pravilnih odgovorov.
Zahvaljujemo se tudi podjetju Plastika Skaza, ki nam je z donacijo omogočilo animacijo risanke.

Zagotovi si svoj izvod kar 33% ceneje

Naj bo učenje govora zabavno tako vam kot vašemu otroku. V prednaročilu si lahko svojo risankoskrito v knjigo zagotovite kar 33% ceneje.

Morda vas zanima tudi:

Napaka pri dostopu do QR kod, ki so v knjigi Mihec in živali

Napaka pri dostopu do QR kod, ki so v knjigi Mihec in živali

Spoštovani! Obveščamo vas, da je pri migraciji naše spletne strani na nov server prišlo do težav z branjem QR kod, ki vam omogočijo dostop do risanke Mihec in živali ter foto in video vsebin, ki so v knjigi. Napako odpravljamo. Hvala za razumevanje. ekipa Radovednega...

Mihec potuje v knjižnice

Mihec potuje v knjižnice

Mihec že potuje v knjižnice. Knjigo Mihec in živali že berejo bralci v Knjižnici Sevnica, danes pa je kar velik paket knjig na poti v Mestno knjižnico Ljubljana. Vaš otrok bo v knjigi lahko občudoval čudovite ilustracije Katarine Pavšer, ali si ogledal risanko, ki sta...

Mihec pomaga prizadetim v potresu v Petrinji

Mihec pomaga prizadetim v potresu v Petrinji

Radovedni Mihec znova pomaga. Tokrat pomagamo prizadetim v potresu v Petrinji. V dobrodelne namene bomo podarili 3 knjige. Tisti, ki bi radi pomagali prizadetim v Petrinji, na našem FB pod to objavo zapišite v komentar PETRINJA. Prve tri osebe, ki se bodo vpisale v...

Pin It on Pinterest

Share This