Mihec že potuje v knjižnice. Knjigo Mihec in živali že berejo bralci v Knjižnici Sevnica, danes pa je kar velik paket knjig na poti v Mestno knjižnico Ljubljana. Vaš otrok bo v knjigi lahko občudoval čudovite ilustracije Katarine Pavšer, ali si ogledal risanko, ki sta jo igrivo animirala Lea Vučko in Damir Grbanović. Poleg risanke pa je Daša Banovec v knjigo spretno skrila še zbirko fotografij in video posnetkov domačih živali.  Otroci, ki imajo radi pesmice, se bodo čudili ob melodijah, ki jih je za vsako žival v knjigi ustvaril Gorazd Čepin, ob naslovni pesmi, ki jo je zapela Ditka pa bodo lahko zaploskali skupaj z Mihcem. Če vaš otrok  ne ve, kako se rišejo domače živali, za to poskrbi naš Mihec na koncu risanke.

Knjiga je zaradi svoje enostavne jezikovne vsebine in velikega fonta črk primerna tudi za male bralce, ki si jo lahko sami preberejo, za nagrado pa si potem ogledajo še risanko.

Obiščite svojo najbližjo knjižnico in povprašajte svojega knjižničarja po knjigi Mihec in živali, saj smo nekaj knjig nekaterim knjižnicam tudi podarili.

Vsem, ki so se naročili na brezplačen e dostop do risanke in knjige pa sporočamo, da dostop in vprašalnik, ki ga izpolnijo starši ob začetku in koncu e-dostopa pa sporočamo, še urejamo.  O dostopu in vprašalniku boste obveščeni na vaše e naslove. Brezplačen ogled sta omogočila Plastika Skaza  in Zavod CPOS Žalec.

Vaš Mihec 

 

Pin It on Pinterest

Share This