Brezplačen dostop do risanke Mihec in živali

Sodelujte v naši evalvacijski anketi in dobite brezplačni dostop do risanke Mihec in živali 

Nastal je Mihec, didaktična risanka, ki je skrita v knjigo. Veseli nas, da si želite z vašim otrokom skupaj ogledati risanko, ki smo jo ustvarili, da bi spodbujali razvoj govora in jezika.

KAKO PRIDOBIM BREZPLAČEN ODSTOP DO E-KNJIGE IN RISANKE?

Dostop do risanke brezplačno delimo tistim staršem otrok s posebnimi potrebami, ki so pripravljeni sodelovati v dveh kratkih spletnih anketah. Prvi spletni anketni vprašalnik boste izpolnili, preden vam bomo dodelili dostop do risanke. V prvem vprašalniku vas bomo povprašali  po starosti, razvojnih  težavah in govornih značilnostih vašega otroka. Po treh mesecih uporabe e knjige in risanke vas bomo znova povabili k spletnemu vprašalniku, tokrat  malo drugačnem. Povprašali vas bomo o tem, koliko je otrok gledal risanko, kako se je nanjo odzival, in po tem, če je v tem času pridobil katero od novih besed, ki so uporabljene v knjigi.

Ker želimo vedeti, da so nam na vprašalnike odgovorili vsi uporabniki, anketa ne bo anonimna, ampak nam boste zato morali zaupati svoje podatke. Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno zato, da vam bomo lahko poslali oba vprašalnika in za evidenco, od koga še moramo dobiti povratno informacijo. Z vašimi podatki bomo ravnali skrajno previdno in jih bomo po izpolnjenih obeh vprašalnikih izbrisali. Vaše osebne podatke, ki jih bomo prejeli s pomočjo tega vprašalnika in prijave v našo spletno trgovino bomo koristili samo z namenom brezplačne izposoje knjige in risanke ter raziskave, ki jo delamo, kako knjiga in risanka vplivata na razvoj govora pri otroku s posebnimi potrebami. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in bomo z njimi ravnali  z dolžno skrbnostjo. Osebne podatke bomo izjemoma uporabili za izstavitev računa za najem elektronske knjige in risanke v primeru, da od vas ne bomo prejeli odgovora na drugi anketni vprašalnik (v roku 7 dni od dne, ko vam bomo posredovali drugi vprašalnik).

Več informacij o našem Mihcu

Imate za nas vprašanje glede interaktivne knjigice Mihec in živali? Bi potrebovali več informacij o sami knjigici, njeni ustreznosti in primernosti za vašega otroka? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pin It on Pinterest